<p>De politie van Boxmeer trof in de auto van een 22-jarige Venraynaar onder meer zakjes hennep aan.&nbsp;</p>

De politie van Boxmeer trof in de auto van een 22-jarige Venraynaar onder meer zakjes hennep aan. 

(Foto: Politie Boxmeer)

Aanhouding Venraynaar in Boxmeer

Op zondag 28 november omstreeks 23.40 uur controleerde de Boxmeerse politie op de Rembrandt van Rijnstraat in Boxmeer een personenauto.


‘Tijdens de controle roken wij bij de 22-jarige bestuurder uit Venray een sterke hennepgeur’, meldt ze op Facebook. ‘Na een speekseltest bleek de bestuurder onder invloed van THC (hennep) te rijden. Door bepaalde zaken die wij tijdens de controle zagen en roken, waren wij er vrijwel zeker van dat de verdachte verdovende middelen bij zich had. Nadat wij de uitlevering hiervan hadden gevorderd, overhandigde hij ons een klein zakje met hennep. Tijdens de fouillering van de verdachte en doorzoeking van de personenauto, troffen wij nog meer zakjes met hennep, een zakmes en een geldbedrag van 2422 euro aan. De verdachte werd door ons aangehouden en zit vast in verband met onderzoek naar meerdere strafbare feiten uit de Opiumwet, rijden onder invloed, het niet voldoen aan bevel of vordering en verboden wapenbezit. Het mes werd namelijk op dusdanige wijze aangetroffen dat het redelijkerwijs enkel bestemd is ter dreiging of het toebrengen van letsel. Het geld, de hennep en het mes zijn in beslag genomen’.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten