<p>Het is nog onzeker of de amateurs blijven voetballen in competitieverband.</p>

Het is nog onzeker of de amateurs blijven voetballen in competitieverband.

(Foto: Henk Lammen)

Oproep om voetbalcompetities stil te leggen

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen heeft na het invoeren van de avondlockdown van de overheid een oproep gedaan aan de KNVB om de competities stil te leggen.

Vanaf zondag gaan de maatregelen in en mag er na 17.00 niet meer gevoetbald worden, waardoor trainen onmogelijk is voor de amateurteams en wedstrijden dús niet langer haalbaar lijken. Daarom heeft de organisatie laten weten dat er wat hen betreft een tijdelijke competitiestop komt in het amateurvoetbal, omdat trainen voor jeugd- en seniorenteams volgens de belangenorganisatie niet meer mogelijk zal zijn. De KNVB heeft al bij de Tweede Kamer een aanvraag gedaan om een uitzondering te maken voor in elk geval de buitensporten, maar daarover zal op z’n vroegst pas in de loop van volgende week een uitspraak worden gedaan.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten