Foto: Albert Hendriks

Stormloop op boompjes

In het kader van de actie PlanBoom werden zaterdag in Overloon gratis boompjes uitgedeeld. Een ware stormloop was het gevolg en binnen drie kwartier waren alle boompjes vergeven.

Inwoners konden op de parkeerplaats van het oorlogsmuseum gratis drie boompjes meenemen. Het ging om zo’n 1000 een- of tweejarige inheemse boompjes (haagbeuk, hazelaar, lijsterbes en Gelderse roos) tot maximaal anderhalve meter hoog. Een woordvoerder van IVN De Maasvallei was verbaasd over het succes van de actie. “We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten