Boottocht IVN  over de Maas op zondag 9 januari.
Boottocht IVN over de Maas op zondag 9 januari. Foto: eigen foto

Boottocht IVN over de Maas

Algemeen Wanssum

IVN Geijsteren-Venray houdt op zondag 9 januari haar jaarlijkse boottocht over de Maas. Aanmelden voor deze activiteit kan e-mail via info@ivn-geysteren-venray.nl o.v.v. ‘boottocht IVN’. De kosten bedragen 12 euro  voor volwassenen en  9 euro voor kinderen tot twaalf jaar (kinderen jonger dan drie  jaar mogen gratis mee), De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL36RABO 0156 320 339 o.v.v. Boottocht IVN. 

IVN Geijsteren-Venray begint 2022 geheel volgens traditie met de jaarlijkse (vogel)boottocht, een activiteit voor zowel fervente vogelliefhebbers als mensen die een gezellige zondagochtend op de Maas willen beleven.

Boven op het dek van de Filia Mosae zijn de enthousiaste vogelaars te vinden, trappelend van de kou, met hun kijkers in de aanslag om geen vogel te missen. Benedendeks, in de aangename warmte en voorzien van een drankje, genieten de overige passagiers van het  winterse Maaslandschap.

De boot vertrekt klokslag 10.00 uur uit de haven van Wanssum richting Vierlingsbeek en Sambeek. Inschepen kan vanaf 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter de Jumbo, Burg. De Weichshavenstraat 1 in Wanssum. De bezoekers verwachten rond 12.30 uur weer terug te zijn in Wanssum.

Uit de krant