<p>Boottocht IVN &nbsp;over de Maas op zondag 9 januari.&nbsp;</p>

Boottocht IVN  over de Maas op zondag 9 januari. 

(Foto: eigen foto)

Boottocht IVN over de Maas

IVN Geijsteren-Venray houdt op zondag 9 januari haar jaarlijkse boottocht over de Maas. Aanmelden voor deze activiteit kan e-mail via info@ivn-geysteren-venray.nl o.v.v. ‘boottocht IVN’. De kosten bedragen 12 euro  voor volwassenen en  9 euro voor kinderen tot twaalf jaar (kinderen jonger dan drie  jaar mogen gratis mee), De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL36RABO 0156 320 339 o.v.v. Boottocht IVN. 

IVN Geijsteren-Venray begint 2022 geheel volgens traditie met de jaarlijkse (vogel)boottocht, een activiteit voor zowel fervente vogelliefhebbers als mensen die een gezellige zondagochtend op de Maas willen beleven.

Boven op het dek van de Filia Mosae zijn de enthousiaste vogelaars te vinden, trappelend van de kou, met hun kijkers in de aanslag om geen vogel te missen. Benedendeks, in de aangename warmte en voorzien van een drankje, genieten de overige passagiers van het  winterse Maaslandschap.

De boot vertrekt klokslag 10.00 uur uit de haven van Wanssum richting Vierlingsbeek en Sambeek. Inschepen kan vanaf 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter de Jumbo, Burg. De Weichshavenstraat 1 in Wanssum. De bezoekers verwachten rond 12.30 uur weer terug te zijn in Wanssum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten