Afbeelding
Foto: eigen foto

Pepernotenfuif Junior Kamer Venray

Algemeen

Op 20 november van 10.30 uur tot 19.30 uur tovert de Junior Kamer Venray Tennishal Maascourt in Venray om in een heuse indoor-sinterklaas-speelparadijs.

Natuurlijk ontbreken de Pieten op deze dag niet en ook Sinterklaas heeft beloofd een bezoekje te brengen. Alle kinderen kunnen op deze dag hun energie kwijt en heerlijk samen spelen. Ook is er een horecagedeelte voor een hapje en een drankje. De gehele opbrengst van deze dag gaat naar verschillende goede doelen van Junior Kamer Venray. 

Naast deze doelen worden met de actie ook Voedselbank Venray en Sint Nicolaasgilde Venray ondersteund. Junior Kamer Venray vindt het belangrijk dat Sinterklaas er voor ieder kind in Venray kan zijn. Daarom biedt zij meerdere vouchers aan (toegangskaart + consumptiebonnen), bedoeld voor de kinderen die gebruikmaken van de voedselbank in Venray. Ook kunnen mensen deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen door één of meerdere voucher(s) te sponsoren. Voor 15 euro zorgen Junior Kamer Venray ervoor dat de vouchers op de goede plek belanden. Een voucher is eenvoudig te bestellen door de QR-code te scannen. Toegangskaarten zijn ter plaatse verkrijgbaar (8,50 euro) of bij hoofdsponsor PLUS Guido van Dijck in Venray.

Uit de krant