Vincent Buijssen (Volharding) scoorde zondag zijn achtste treffer van het seizoen. Archieffoto Peel en Maas

Gelijkspel Volharding, voetbaluitslagen

Volharding speelde zondag op het eigen sportpark Soetendaal gelijk in de topper tegen DAW: 1-1. Door dit gelijkspel behoudt de Vierlingsbeekse formatie de koppositie in de tweede klasse F.

Volharding ging pas voetballen nadat de gasten vlak na rust op een 0-1 voorsprong kwamen. De ploeg van de Venrayse trainer-coach Johan Vullings zette de nummer twee in het vervolg van de wedstrijd flink onder druk, kreeg ook enkele kansen, waarna topschutter Vincent Buijssen na een uur spelen uit een vrije trap de blunderende doelman van DAW verschalkte: 1-1. De aanvaller van de rood-witten maakte dit seizoen al acht doelpunten.

Donderdag in Peel en Maas een verslag van dit duel.

Inhaalwedstrijden donderdag:

VV Holthees-Resia: 2-1
RKSV Heeze-SSS’18: 3-0

Zondag:

SV Venray-De Ster: duel bij een 1-1 stand in de rust gestaakt vanwege blessure scheidsrechter.
SSS’18-Chevremont: 1-2
Ysselsteyn-SV De Braak:2-0
Melderslo-SV United: duel bij een 0-0 stand in de 58ste minuut gestaakt vanwege blessure scheidsrechter.
SV Oostrum-De Zwaluw: 4-2
DSV-Merselo: 2-2
SVOC’01-VVV’03: 5-1
Sporting ST-Kronenberg: 2-3
BVV’27-Resia: afgelast
VV Holthees-RKDSO: 1-1
Leunen-Sambeek: 0-1.