Foto: pixabay

Herfstactiviteit IVN: Bomen en hun geheimen

IVN Geijsteren-Venray organiseert op dinsdagochtend 26 oktober een herfstvakantieactiviteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar op het Vincent van Goghterrein. De activiteit start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur bij de parkeerplaats links van de hoofdingang aan de Stationsweg 48 in Venray

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht (voor 23 oktober) via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl. Vermeld hierbij voornaam, naam, leeftijd en telefoonnummer.

Instituut
Het Vincent van Gogh Instituut is in het begin van de vorige eeuw gesticht en destijds zijn vele bomen aangeplant. Veel van die bomen staan er nog en zijn dus inmiddels ruim honderd jaar oud en uitgegroeid tot monumentale bomen.

Verder is op het terrein een mooi aangeplante bloementuin met vijver en een belevingstuin te vinden. In de belevingstuin staat een herdenkingsplek, gemaakt van gerecycled materiaal, een enorm insectenhotel en is ook een blote voetenpad aangelegd. Tijdens deze herfstvakantieactiviteit gaan de kinderen van alles leren over bomen en natuurlijk ook gebruikmaken van het blotevoetenpad.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten