<p>Biografie van een honderdjarige.&nbsp;</p>

Biografie van een honderdjarige. 

(Persfoto)

Biografie van een honderdjarige

Op zaterdag 23 oktober wordt het boek Biografie van een honderdjarige gepresenteerd tijdens het jubileumconcert van harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide in de schouwburg van Venray.


In dit boek wordt het levensverhaal van de ‘honderdjarige’ harmonie beschreven door de samensteller Piet Smits. Het boek is uitgevoerd in A-4 formaat met een hardcoveromslag en bevat zo’n tweehonderd pagina’s met behalve tekst ook talrijke foto’s, krantenartikelen en anekdotes. Dankzij ontvangen subsidies kan dit boek worden aangeboden voor een prijs van 15 euro. Belangstellenden kunnen in het bezit komen van dit naslagwerk door 15 euro over te maken op de rekening NL22 RABO 0156 3191 36 t.n.v. Harmonie inz. Vriendenclub onder vermelding van hun naam en adres.

Na afloop van het jubileumconcert in de schouwburg of tijdens het frühschoppen in MFC De Baank is er ook nog gelegenheid het boek te bestellen. Vanwege de lange levertijden van grafische producten is momenteel nog niet bekend wanneer het boek wordt uitgeleverd en bezorgd. Het boek zal, ná uitlevering, ook verkrijgbaar zijn in De Smaaksmederij aan de Albionstraat in Leunen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten