<p>Een van de deelnemende families tijdens hun wandeling.&nbsp;</p>

Een van de deelnemende families tijdens hun wandeling. 

(Foto: Persfoto)

Succesvolle jubileumwandeling Vitelia

Coöperatie Vitelia hield zondag een wandeltocht ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan. Met 125 wandelaars kijkt de organisatie tevreden terug op opnieuw een succesvolle jubileumactiviteit.


De start- en finishplek van de drie mogelijke afstanden was het hoofdkantoor van Vitelia in Oirlo. Naast leden, klanten, medewerkers waren ook omwonenden uit de regio van harte welkom. Het mooie weer zorgde voor blije gezichten bij de deelnemers en de organisatie. De drie routes leidden de wandelaars dwars door het werkgebied van Vitelia in de omgeving van Oirlo. Bij terugkomst konden de deelnemers genieten van een kop koffie met een gebakje ter gelegenheid van de verjaardag van Vitelia.

Deze wandeling is de laatste in een reeks van drie activiteiten die door Vitelia werden georganiseerd in het teken van zijn eeuwfeest. De routes kunnen worden gedownload en geprint op de website van Vitelia: www.vitelia.nl/wandeltochten.


 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten