reliving the past party in zaal zeven van het asteria hotel in venray
reliving the past party in zaal zeven van het asteria hotel in venray (Foto: Joost Duppen)

Reliving the Past Party’s in Zaal Zeven

Het muzikale spektakel Reliving the Past Party’s keert op zaterdag 6 november terug in Zaal Zeven, een onderdeel van Hotel Asteria.

Vanwege de coronarichtlijnen kon Reliving the Past Party’s in 2020 niet plaatsvinden, maar na de aangekondigde versoepelingen geeft de organisatie weer vol gas en zal de tweede editie Zaal Zeven muzikaal ongetwijfeld op z’n grondvesten laten schudden.  De editie 2019 was in een zeer korte tijd uitverkocht. Tijdens de komende Reliving the Past Party’s laten DJ Ronald en VJ Christian de bezoekers op muzikaal gebied de jaren 80 en 90  op hun manier opnieuw beleven. Ze bepalen namelijk zelf welke nummers er worden gedraaid. Clips op grote schermen komen voorbij en de aanwezige danseressen zwepen de aanwezigen op de gekleurde dansvloer op tot grote hoogte.

Nieuw dit jaar is Silent DJ John Macraven. Deze bekende Nederlandse dj gaat de bezoekers in een andere zaal vermaken in een bijzondere setting met (natuurlijk) muziek uit de 80’s en 90’s. De ticketverkoop verloopt online. Een beperkt aantal kaarten is verkrijgbaar aan de receptiebalie van hotel Asteria. De deuren van Zaal Zeven openen om 19.00 uur. De avond zal tot circa 0.00 uur duren. Mochten de maatregelen versoepeld worden, dan wordt de geplande tijd van 20.00 uur tot 1.30 uur aanhouden.

Kijk voor meer informatie op www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/relivingthepast.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten