<p>Vrijheidsfestival in Venray &ndash; The Sky is No Limit!</p>

Vrijheidsfestival in Venray – The Sky is No Limit!

(Foto: Persfoto)

Vrijheidsfestival The Sky is No Limit! in schouwburg

Het vrijheidsfestival The Sky is No Limit! vindt plaats op zondag 24 oktober van 15.30 tot 17.30 uur in Schouwburg Venray.


Het lokale projectorkest, bestaande uit het opleidingsorkest No Limit (Castenray-Leunen-Oirlo-Oostrum-Venray) en de opleidingsorkesten van Merselo, Ysselsteyn en Wanssum, verrast de bezoekers tijdens dit muziekfestijn met muziekstukken uit het verleden en heden. Dit gebeurt in samenspel met een combo, koor en solisten. Ook de dansers van Danshuis Venray en Dizzy Dance treden op. Voor kinderen en jeugd is dit festival tevens een kans om te zien of het spelen van een instrument of het leren van dansen iets voor hen is.

Entree: 5 euro (inclusief een consumptie), conform coronarichtlijnen op basis van QR-code.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten