Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ongeval op kruising aan De Voorde in Oostrum.&nbsp;</p>

Ongeval op kruising aan De Voorde in Oostrum. 

(Foto: SK-Media)

Botsing in Oostrum, bestuurster gewond

Aan De Voorde in Oostrum zijn dinsdag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

Een bestuurster wilde met haar auto de weg opdraaien toen ze een naderende automobilist over het hoofd zag. De bestuurster is daarbij gewond geraakt en per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval zorgde voor enige hinder voor het overige verkeer. De bestuurder van het andere voertuig kwam met de schrik vrij.

De identiteit van de betrokkenen is (nog) niet bekendgemaakt. Ook over de ernst van de verwondingen, is (nog) niks naar buiten gebracht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten