<p>Lucien Peeters (rechts) neemt de voorzittershamer in ontvangst. </p>

Lucien Peeters (rechts) neemt de voorzittershamer in ontvangst.

(Foto: SV Leunen)

Lucien Peeters voorzitter SV Leunen

Lucien Peeters is de nieuwe voorzitter van SV Leunen. Dat werd onlangs tijdens de algemene ledenvergadering bekendgemaakt. Peeters volgt oud-voorzitter Rob Hendrix op die in 2019 al was afgetreden.

Peeters, tevens oud-wethouder in de gemeente Venray, is geen onbekend voor SV Leunen. Hij is namelijk al jaren lid van de vereniging, heeft zelf actief gevoetbald en heeft in het verleden ook diverse andere vrijwilligersfuncties ingevuld bij de jeugdtak van SV Leunen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten