Foto: VieCuri

Hoofdingang VieCuri tijdelijk verplaatst

In de parkeerkelder bij VieCuri Venray is (bij hevige regenval) sprake van een lekkage. Uiteraard wil VieCuri een goede entree en parkeergelegenheid bieden voor de bezoekers. Daarom worden de problemen aangepakt en opgelost.

Om de herstelwerkzaamheden uit te voeren, wordt de toegangsweg en kiss-and-ridezone bij de hoofdingang afgesloten op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober. VieCuri kiest bewust voor deze dagen om de overlast tot een minimum te beperken. De hoofdingang wordt tijdelijk verplaatst naar de zijingang. De parkeerplaats naast het ziekenhuis is gewoon toegankelijk. Met borden wordt de route naar de tijdelijke ingang aangegeven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten