IVN Geijsteren-Venray houdt een fotografieworkshop.
IVN Geijsteren-Venray houdt een fotografieworkshop. Foto: Persfoto IVN

Workshop fotografie IVN

Algemeen Geijsteren Milieu en Duurzaamheid

IVN Geijsteren-Venray organiseert op 23 oktober een fotografieworkshop, die wordt verzorgd door Jan Linskens. Deze workshop start om 8.00 uur (tot 12.00 uur) bij de Alde Schol, Dorpstraat 15 in Geijsteren. De kosten bedragen 30 euro  (leden IVN Geijsteren-Venray 25 euro).


Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal tien, daarom is aanmelden via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl verplicht. Vermeld in het onderwerp ‘aanmelding fotoworkshop’ en in de mail naam, email en telefoonnummer van de deelnemer(s). De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is overgemaakt op rekening NL36RABO 01563203 t.n.v. IVN-Geijsteren-Venray o.v.v. fotoworkshop 2021.

De workshop begint met ontvangst en het voorstellen van de cursisten aan de hand van een eigen foto. Na een korte theoriedeel, verzorgd door Jan Linskens, gaan de cursisten het veld in (in de bossen van Landgoed Geijsteren) om het geleerde in de praktijk te brengen. De workshop eindigt met een fotobespreking

Linskens is een fotograaf met een grote passie voor de natuur. Hij legt graag de natuur vast op de foto en daarbij zijn vooral landschaps- en macrofotografie zijn favoriet. Dus hij maakt weidse beelden, krachtig, dramatisch. Maar met evenveel overgave stort hij zijn in de kleine, zelfs de kleinste onderdelen ervan. Hij fotografeert veel in Nederland, waarbij de Nationaal Parken de Maasduinen en de Groote Peel zijn favorieten zijn.

Uit de krant