Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Verr&eacute;kkes Moj uit Venray wist het TVK al twee keer te winnen.</p>

Verrékkes Moj uit Venray wist het TVK al twee keer te winnen.

(Foto: Hoedemaekers Venray)

TVK-finale gaat door, voorronde vervalt

Het Tiener Vastelaovend Kónkoer is terug van weggeweest. Na de coronastop kunnen tieners zich weer inschrijven voor het liedjesspektakel. Dit jaar mét garantie op een finaleplaats. Iedereen die zich inschrijft kwalificeert zich namelijk automatisch voor de finale op zaterdag 5 februari 2022 in het Forum in Sittard. Er zal geen voorronde plaatsvinden.

Nieuw dit jaar is dat bij voldoende deelnemers de tieners van 12 tot en met 15 jaar alsmede de tieners van 16 tot en met 19 jaar Limburgs kampioen kunnen worden in de eigen leeftijdsklassen. Deelnemers die zich vorig jaar ook al hadden ingeschreven mogen dit jaar eenmalig ervoor kiezen om met het liedje van vorig jaar én met een nieuw liedje mee te dingen naar titel. 

Inschrijven kan tot en met 31 december 2021 via www.tvk-limburg.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten