Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: archief Peel en Maas

Raad houdt nog aan oude regels vast

In tegenstelling tot eerdere berichten blijven de nu gehanteerde coronaregels ook gelden voor de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 28 september. Dat wil zeggen dat van de versoepelingen die vanaf 25 september van kracht worden, die avond geen sprake is. 

Een meerderheid van de acht fractievoorzitters besloot onlangs de anderhalvemeterregel ook voor 28 september intact te houden. Dat wil zeggen dat dat er wederom per fractie één raadslid aan de vergadertafel in de raadzaal mag zitten. De overige raadsleden krijgen een plaats op de tribune. Dat wil tevens zeggen dat er geen publiek bij de vergadering aanwezig mag zijn.

De raadsvergadering is wel live te volgen via venray/raadsinformatie.nl. De agenda bevat slechts één bespreekstuk: de impactanalyse en vervolgaanpak van de coronacrisis. De andere agendapunten zijn hamerstukken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten