Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Archief Peel en Maas

Van Kreij weer bij nationale handbalselectie

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren is door interim-bondscoach Monique Tijsterman opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Griekenland. Van Kreij, speelster van het Sloveense RK Krim Mercator, maakte afgelopen zomer ook lange tijd kans op een plekje in de selectie voor de Olympische Spelen, maar ze viel uiteindelijk toch af. Tijsterman heeft 22 speelsters opgenomen in de definitieve selectie. In de interlandweek wordt de wedstrijdselectie teruggebracht naar 16 speelsters.

Op woensdag 6 oktober staat de thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland op het programma. Om 18.00 uur klinkt het beginsignaal in het Topsportcentrum Almere. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14 en Select. Op zondag 10 oktober spelen de Oranjedames om 16.00 uur uit tegen Griekenland. Estavana Polman sluit deze interlandperiode tijdens de trainingen in Nederland ook aan bij het team. De wedstrijden zal zij nog niet meespelen.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten