Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ensemble Postscript treedt komende zondag op in het Theehuis van het Odapark. &nbsp;</p>

Ensemble Postscript treedt komende zondag op in het Theehuis van het Odapark.  

(Foto: Persfoto)

Muzikaal eerbetoon aan Amsterdam in Odapark

Op zondag 26 september om 15.30 uur verzorgt het ensemble Postscript de aftrap voor het nieuwe concertseizoen van de Stichting Theehuisconcerten.  Postscript is een jong ensemble, opgericht in 2018, met jonge veelbelovende musici. Twee fluitisten, een (barok)cellist en een klavecinist: jonge musici die muziek uit de 18de eeuw gaan spelen. 


Ze brengen een programma onder de titel À Amsterdam. Dit programma is een muzikaal eerbetoon aan Amsterdam, in de 18e eeuw behorend tot de belangrijkste centra van muziekuitgeverijen in Europa. Op een bepaald moment waren er niet minder dan 76 muziekuitgeverijen gevestigd. De muziek komt uit de catalogi van deze uitgeverijen.

Kaarten voor het concert (20 euro per persoon, jongeren tot 18 jaar 10 euro) zijn verkrijgbaar via de website www.theehuisconcerten.nl en, indien nog beschikbaar, vanaf een uur voor het concert in het Theehuis van het Odapark in Venray. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over dit concert.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten