Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De jubilarissen Henk Bisschops (links), Elly van Dijck-Kersten en Mathieu Emonts.</p>

De jubilarissen Henk Bisschops (links), Elly van Dijck-Kersten en Mathieu Emonts.

(Foto: Arne Wiersma)

Jubilarissen PvdA Venray in het zonnetje

Tijdens de seizoenopening van het nieuwe politieke jaar van PvdA Venray op vrijdag 17 september ontvingen Henk Bisschops, Elly van Dijck-Kersten en Mathieu Emonts felicitaties, rode rozen en de bijbehorende herinneringsspeld. Dit bij gelegenheid van hun 25-jarig lidmaatschap van de partij.


Voorzitter Ineke Grootemaat blikte tijdens haar speech terug op hun jarenlange inzet bij de PvdA in en voor de Venrayse gemeenschap.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten