Een toost op de oprichting van ondernemersplatform Grens en Maas.
Een toost op de oprichting van ondernemersplatform Grens en Maas. Foto: Persfoto

Kick-off ondernemersplatform Grens en Maas

Zakelijk

Ondernemersplatform Grens en Maas is een laagdrempelig platform voor ondernemers in de gemeenten Venray, Bergen en Horst aan de Maas. Vrijdag 17 september vond de kick-off van het nieuwe ondernemersplatform plaats.


Ruim veertig ondernemers waren te gast in De Wei bij de Kei in Geijsteren. De initiatiefnemers vertelden de aanwezigen wat het doel is van Ondernemersplatform Grens en Maas: ontmoeten, kennis delen en elkaar inspireren, maar wel laagdrempelig. Wethouder Pekema van de gemeente Bergen verzorgde het officiële moment en sprak zijn waardering uit voor het initiatief. Via Ondernemersplatform Grens en Maas worden ondernemers met elkaar in verbinding gebracht. Investeren in elkaar en (verrassende) samenwerkingen met elkaar opzoeken met het doel deze regio zowel economisch als sociaal te versterken. Het ondernemersplatform wordt ondersteund door MKB Grens en Maas.

De bijeenkomsten vinden plaats op locaties binnen de gemeenten Bergen, Venray en Horst aan de Maas. Per jaar organiseert het platform twee ontbijtsessies, twee lunchbijeenkomsten en twee keer een informele borrel. Deze ontmoetingen staan in het teken van presentaties, lezingen, rondleidingen, bedrijfsbezoeken, workshops, activiteiten enz., die worden gefaciliteerd door de organisatie. Onderwerpen en thema’s worden aangedragen door de deelnemende ondernemers. De volgende (ontbijt)bijeenkomst is op woensdag 24 november.

Interesse om deel te nemen? Stuur een mail naar ondernemersplatform@outlook.com. De kosten voor deelname bedragen 150 euro per jaar.

Onder het genot van een hapje en een drankje....
Uitleg over de doelstelling van Grens en Maas.
Belangstellend luisteren...

Uit de krant