Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Helpende Handen steunt Helpende Handen India</p>

Helpende Handen steunt Helpende Handen India

(Foto: Helpende Handen)

Helpende Handen op Wilde Ganzen TV

De uitzending van Wilde Ganzen TV op NPO2 staat op zondag 19 september  van 13.02 tot 13.05 in het teken van de projecten van de Venrayse stichting Helpende Handen in India. 

Voor nierpatiënten is dialyse van levensbelang. In India krijgt lang niet iedereen deze medische hulp. Het Helpende Handen-ziekenhuis in Thiruverkadu wil hier topprioriteit aan geven. De wens is dan ook goede apparatuur, zodat 350 mensen jaarlijks de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Meer informatie: 

www.tvgids.tv/tv/wilde-ganzen/27011489

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten