Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay

Verhölkes ien ’t Venrods

In de bibliotheek in Venray is er op woensdag 22 september om 15.00 uur een speciaal voorleesuurtje in het Venrays dialect. Veldeke Venroj presenteert dan het boek Verhölkes ien ‘t Venrods. Het is een boekje vol met verhaaltjes om voor te lezen aan peuters en kleuters. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor iedereen die graag voorleest en alle peuters en kleuters die het leuk vinden om in het Venrays dialect voorgelezen te worden.

Veldeke Venray is een vereniging die zich ten doel stelt om de belangstelling voor de Venrayse taal en cultuurgeschiedenis levend te houden. Dat doet zij door jaarlijks activiteiten te organiseren en door publicaties te verzorgen. Verhölkes ien ‘t Venrods is zo’n publicatie, speciaal voor kinderen. Het voorlezen is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.biblionu.nl onder de knop Activiteiten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten