Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Euterpe presenteert Concert voor Venray op 16 oktober in de Venrayse schouwburg.&nbsp;</p>

Euterpe presenteert Concert voor Venray op 16 oktober in de Venrayse schouwburg. 

(Foto: Jolijn van Goch)

Euterpe presenteert Concert voor Venray

Ook Koninklijke Harmonie Euterpe gaat weer optreden. Voor het eerst sinds de uitbraak van de coronapandemie is het voltallige harmonieorkest onder leiding van Thom Roosen weer te zien en te beluisteren tijdens het Concert voor Venray op zaterdag 16 oktober om 20.15 in de Venrayse schouwburg.

Dit concert is een uitwisseling met muziekvereniging TOG Welten-Heerlen onder leiding van dirigent Txemi Etxebarria. Euterpe biedt dit concert gratis aan. Uiteraard zijn niet alleen de inwoners van Venray, maar ook andere geïnteresseerden van harte welkom. 

De presentatie wordt verzorgd door Wim De Schryver, president van Koninklijke Harmonie Euterpe.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten