Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Andr&eacute; Tonen (links) geeft de Venray Bloeit-voorzittershamer door aan Wim Peeters. </p>

André Tonen (links) geeft de Venray Bloeit-voorzittershamer door aan Wim Peeters.

(Foto: Persfoto)

Wim Peeters nieuwe voorzitter Venray Bloeit

Op woensdag 15 september is Wim Peeters door de stuurgroep van Venray Bloeit benoemd tot de nieuwe voorzitter van de stichting Venray Bloeit. 

Wim Peeters neemt daarmee het stokje over van André Tonen. Wim Peeters is een bekende in het Venrayse en actief binnen verschillende verenigingen. Hij kijkt ernaar uit om samen met de stakeholders van Venray Bloeit aan de slag te gaan en Venray op een zo goed mogelijke manier op de kaart te zetten. 

In Peel en Maas vandaag een interview met scheidend voorzitter André Tonen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten