Vrijkaartjes voor leerlingen basisscholen voor kermis Boxmeer.
Vrijkaartjes voor leerlingen basisscholen voor kermis Boxmeer. Foto: pixabay

Vrijkaartjes kermis voor leerlingen basisscholen gemeente Boxmeer

Algemeen

Bij het afscheid van Boxmeer als zelfstandige gemeente, komt een kermis: van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 september op het Weijerplein in Boxmeer, elke dag vanaf 14.00 uur.

Om er een echt feest van te maken, krijgt elke leerling van de basisscholen in de gemeente Boxmeer vier kaartjes voor de kermis. Deze actie doet de gemeente samen met de kermisexploitanten. De kaartjes kunnen op elke dag van de kermis op het hele terrein ingeleverd worden, van een suikerspin tot een attractie. 

De kaartjes worden op de basisscholen uitgedeeld. De (ouders van) kinderen uit de gemeente die buiten de gemeente naar school gaan, mogen met een bewijs dat ze naar een andere school gaan, vier kaartjes ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Wethouder Willy Hendriks-van Haren: “Met de hulp van de kermisexploitanten maken we er vijf mooie dagen van. We hopen dat alle kinderen er veel plezier aan beleven om op deze feestelijke manier afscheid van onze gemeente Boxmeer te nemen.”

Per 1 januari 2022 fuseert de gemeente Boxmeer samen met de gemeentes Grave, Sint Anthonis, Cuijk en Mill en Sint Hubert tot de gemeente Land van Cuijk.

Uit de krant