Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het Nieuwsgierige Brein is de titel van de lezing van drs. Lukas Duffner.&nbsp;</p>

Het Nieuwsgierige Brein is de titel van de lezing van drs. Lukas Duffner. 

(Foto: Persfoto)

Lezing Het Nieuwsgierige Brein op Peel en Maas TV

Afgelopen maandag hield drs. Lukas Duffner van Alzheimer Centrum Limburg onder grote belangstelling in het Venrayse Alzheimer Café een lezing met als titel Het Nieuwsgierige Brein.


Duffer doet een promotieonderzoek naar de mogelijke relatie tussen leefstijl en het ontstaan van dementie. Hij bestudeert of mensen die een mentaal en sociaal actieve leefstijl hebben (bijvoorbeeld mensen die vaker de krant lezen, spelletjes spelen, of met vrienden afspreken) een kleinere kans hebben om dementie te krijgen. Deze lezing wordt uitgezonden op Peel en Maas TV op donderdag 16 september om 19.00 uur (vervolgens herhaling uitzending in de tv-cyclus tot en met vrijdagavond 17 september 00.00 uur). De productie van deze uitzending wordt verzorgd door Audica Video uit Blitterswijck.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten