Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Mari&euml;lle Clephas (links), Connie Timmermans en Nelly van Staveren.</p>

Mariëlle Clephas (links), Connie Timmermans en Nelly van Staveren.

(Foto: Persfoto)

Gouden en zilveren jubilarissen VSS

Nelly van Staveren, Connie Timmermans en Mariëlle Clephas zijn tijdens de jaarvergadering van Vrouwen Samen Sterk (VSS) in Veulen gehuldigd. 


Gouden jubilaris Nelly van Staveren ontving vanwege haar vijftig jaar trouwe lidmaatschap van VSS een gegraveerde borrelplank en een bos rozen. De zilveren jubilarissen Connie Timmermans en Mariëlle Clephas werden vanwege hun 25-jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet met een gegraveerd borrelglas en een bos rozen. Nelly van Staveren en Connie Timmermans waren in het verleden ook actief als bestuurslid van VSS en Mariëlle Clephas werd onder meer bedankt voor haar muzikale inbreng tijdens de VSS-ledenavonden.

Vrouwen Samen Sterk uit Veulen is een actieve groep dames van ongeveer 55 leden die het gezellig vinden om met name in de wintermaanden iets zinvols te doen op donderdagavond. De leden van VSS zijn van alle leeftijden en daar wordt het programma zoveel mogelijk op afgestemd. De volgende ledenavond is op 23 september. Het thema van deze avond is Afrikaanse dans.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten