Mariëlle Clephas (links), Connie Timmermans en Nelly van Staveren.
Mariëlle Clephas (links), Connie Timmermans en Nelly van Staveren. Foto: Persfoto

Gouden en zilveren jubilarissen VSS

Algemeen

Nelly van Staveren, Connie Timmermans en Mariëlle Clephas zijn tijdens de jaarvergadering van Vrouwen Samen Sterk (VSS) in Veulen gehuldigd. 


Gouden jubilaris Nelly van Staveren ontving vanwege haar vijftig jaar trouwe lidmaatschap van VSS een gegraveerde borrelplank en een bos rozen. De zilveren jubilarissen Connie Timmermans en Mariëlle Clephas werden vanwege hun 25-jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet met een gegraveerd borrelglas en een bos rozen. Nelly van Staveren en Connie Timmermans waren in het verleden ook actief als bestuurslid van VSS en Mariëlle Clephas werd onder meer bedankt voor haar muzikale inbreng tijdens de VSS-ledenavonden.

Vrouwen Samen Sterk uit Veulen is een actieve groep dames van ongeveer 55 leden die het gezellig vinden om met name in de wintermaanden iets zinvols te doen op donderdagavond. De leden van VSS zijn van alle leeftijden en daar wordt het programma zoveel mogelijk op afgestemd. De volgende ledenavond is op 23 september. Het thema van deze avond is Afrikaanse dans.

Uit de krant