Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Jacques Oomen en Mieke Bussemakers openen de tentoonstelling De vele gezichten van dementie. </p>

Jacques Oomen en Mieke Bussemakers openen de tentoonstelling De vele gezichten van dementie.

(Foto: Persfoto)

Expo De vele gezichten van dementie geopend

Onder grote belangstelling is vrijdagmiddag De kunstexpositie De vele gezichten van dementie geopend door Jacques Oomen, voorzitter Kunstwerkplaats Venray, en kunstenares Mieke Bussemakers, die zelf dementie heeft.

De expositie bevat zeer uiteenlopende en treffende kunstwerken en meer dan de moeite waard om te bezoeken. Ook kunnen de bezoekers een wens in de wensboom hangen en onder het genot van een kopje koffie in gesprek gaan met vrijwilligers van Venray Dementievriendelijk. De expositie is dagelijks t/m 21 september (gratis) te bezoeken van 14.00 – 17.00 uur (m.u.v. de zondag).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten