Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Metameer

Leerlingen Metameer ronden introductieweek af

De leerlingen van Metameer zijn het nieuwe schooljaar begonnen met de introductiedagen. De dagen staan in het teken van kennismaking en groepsvorming. De introductie is extra belangrijk omdat met spel en gesprekken leerlingen, mentoren en docenten elkaar beter leren kennen en ze versterken de groepsband. 

Verbondenheid vindt Metameer een belangrijke basis voor leerlingen om zichzelf te ontwikkelen. Leerlingen volgen een gevarieerd introductieprogramma. De brugklassers bleven in de veilige omgeving van de school met bijvoorbeeld een sportdag bij De Siep, een speurtocht en een theatervoorstelling waarin werd uitgebeeld hoe het is om naar de brugklas te gaan. Daarnaast ging bijvoorbeeld een groep bovenbouwleerlingen op survivalkamp in de Ardennen.. 

Andere bovenbouwleerlingen hadden een clinc met rolstoelbasketbal, wandklimmen en vlotten bouwen. Ook werd er gerodeld in Valkenburg en een bezoekje gebracht aan Maastricht. Als kers op de taart spoten leerlingen nog flink wat graffitibussen leeg, onder andere op de auto van een mentor.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten