Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Een actuele sfeerfoto van Gijs Schapendonk vanaf het circuit in Zandvoort.</p>

Een actuele sfeerfoto van Gijs Schapendonk vanaf het circuit in Zandvoort.

(Foto: Gijs Schapendonk)

Formule 1 in Zandvoort: mail je foto vanaf het circuit!

De tribunes stromen vol, het circuit kleurt langzamerhand helemaal oranje.

Vanmiddag om 15.00 uur vindt er na 36 jaar weer eens een Formule 1-race in Nederland plaats. De race wordt gehouden op het circuit van Zandvoort, waar de nationale raceheld Max Verstappen kan rekenen op massale steun van zijn fans. Ook uit de gemeente Venray zijn heel wat raceliefhebbers richting Zandvoort gereisd.

De redactie is op zoek naar ze, naar racefans uit de gemeente Venray die live bij het spektakel aanwezig zijn! 

Mail de sfeerfoto (van jou en je familieleden, vrienden, collega’s) vanaf het circuit naar de redactie van Peel en Maas (redactie@peelenmaasvenray.nl) en maakt kans op een uitvergroting van die foto op canvas! 

Veel raceplezier!

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten