Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het Venrayse strijkersensemble Poco a poco tijdens een concert bij Kasteeltuinen Arcen.&nbsp;</p>

Het Venrayse strijkersensemble Poco a poco tijdens een concert bij Kasteeltuinen Arcen. 

(Foto: Persfoto)

Poco a poco zoekt nieuwe strijkers

De repetities van het Venrayse strijkersensemble Poco a poco zijn weer gestart. Na een voorzichtig begin vóór de zomerperiode, komen de muzikanten  nu weer wekelijks bij elkaar (nog steeds met inachtneming van de coronamaatregelen). Het is nog even afwachten welke optredens ze kunnen verzorgen, maar het speelplezier is er daarom niet minder om.

Op de lessenaar staan nu stukken van Fauré, Bach, Vivaldi en De Séverac, met daarnaast een nieuwe uitdaging met de muziek van Andersen, dat ze spelen zonder cellisten. Overigens is er bij Poco a poco plaats voor nieuwe strijkers, zowel violisten als cellisten. Poco a poco  repeteert op de donderdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in De Borggraaf in Venray. Zie ook www.orkestvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten