Gerry Franken gaan na vijftig jaar trouwe dienst met pensioen.
Gerry Franken gaan na vijftig jaar trouwe dienst met pensioen. Foto: eigen foto

Gouden jubileum bij Vincent van Gogh

Algemeen

Gerry Franken vierde op 1 september haar gouden werkjubileum als werknemer van Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg. Per 1 oktober gaat de Boxmeerse na vijftig jaar trouwe dienst met pensioen.


Franken begon als jong meisje binnen de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) op St. Anna in Venray. Daarna werkte ze op verschillende plekken als activiteitenbegeleidsters op afdelingen, maar ook binnen therapieën. Zo was ze ook actief op de kunstwerkplaats op het Annaterrein. Daarna is ze nog verschillende jaren bij het Vincentiushuis werkzaam geweest tot deze verder ging onder de vlag van Vincent van Gogh.

Later zette ze haar carrière weer voort op Vincent van Gogh zelf als dagbestedingscoach. Daar liet ze op verschillende plekken ook haar gezicht weer zien. Ze was vooral te vinden in de dierenweide en heeft op het einde nog meegeholpen met de nieuwe opzet van de stallen en het nieuwe buurthuis. Franken is daarnaast enorm creatief. In haar vrije tijd maakt ze beelden van keramiek en ze schildert ook.

Uit de krant