Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Suzan Seegers speelt in de muzikale voorstelling Alzheimer.&nbsp;</p>

Suzan Seegers speelt in de muzikale voorstelling Alzheimer. 

(Foto: Pers)

Muziekspektakel Alzheimer in schouwburg

Het muziekspektakel Alzheimer staat op donderdag 9 september in Schouwburg Venray. Dit is ter ere van het twintigjarig bestaan van Alzheimer Centrum Limburg. De productie bestaat uit liederen, koren, instrumentale voor- en tussenspelen en verbindende teksten. In het muziektheater wordt de ziel van dementie blootgelegd. 

De cast van Alzheimer bestaat uit Suzan Seegers, Rob Reyners, Fenna Ograjensek en anderen. Zij belichten diverse aspecten van alzheimer, waaronder de mantelzorger, de uitdagingen en het onderzoek naar de ziekte. 

De productie is te zien in  zeven theaters in Limburg. De première is op 2 september in Kerkrade en een week later is dit muziektheater in Venray. Tickets voor de voorstelling zijn beschikbaar via schouwburgvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten