Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Dag van de Ouderen in Venray, op 1 oktober in de Venrayse schouwburg, is opnieuw afgelast.</p>

De Dag van de Ouderen in Venray, op 1 oktober in de Venrayse schouwburg, is opnieuw afgelast.

(Archieffoto Peel en Maas)

Viering Dag van de Ouderen weer afgelast

Het feest op de Dag van de Ouderen in Venray, op 1 oktober, gaat opnieuw niet door. De Centrale van Ouderenverenigingen heeft hiertoe besloten, op advies van de commissie Dag van de Ouderen.

Aanvankelijk dacht de commissie nog dat de dag nagenoeg zonder coronaregels gehouden kon worden. De organisatie was rond, de artiesten waren geboekt. De corona-persconferentie bracht achter slecht nieuws. De culturele sector mag voorlopig niet vrijelijk aan de slag maar moet rekening houden met beperkende voorschriften.

Dit betekent dat er slechts weinig ouderen in de schouwburg aanwezig mogen zijn. Wil de commissie meer mensen ontvangen, dan moet iedereen getest zijn, dit aan kunnen tonen en moeten er veel vrijwilligers zijn om alles in goede banen te leiden. De commissie Dag van de Ouderen zag zich voor een te grote opgave gesteld, maar ook voor een deel van de ouderen, waarvoor deze dag bedoeld is, zal het te veel rompslomp geven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten