Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De schade was groot.</p>

De schade was groot.

(Foto: SK-Media)

Flinke schade door brand Boterbloem

Aan de Boterbloem in Venray is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken in een van de schuren aan de achterkant van de woningen. Onder meer een auto in een van de schuurtjes ging volledig in vlammen op.

Ook de schuren en overkapping van de buren liepen schade op. Daar gingen onder meer twee fietsen in vlammen op. Ook een tuinhuisje liep schade op. De oorzaak van de brand is onduidelijk. Politie en brandweer zijn een onderzoek gestart. De brand trok veel bekijks van buurtbewoners. Er raakte niemand gewond.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten