Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay

Opening Oogcafé Venray e.o.

In De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray wordt op maandag 6 september vanaf 14.00 uur Oogcafé Venray e.o. geopend.


Het Oogcafé is een ontmoetingsplaats voor blinden, slechtzienden, hun partners en belangstellenden uit Venray en omliggende gemeenten. Verder is er een onderlinge ontmoeting en uitwisseling. Aanmelden kan via e-mail info@gehandicaptenplatformvenray.nl of via telefoon 06-30661563. Voor hen die aan het arbeidsproces deelnemen en op maandagmiddag verhinderd zijn, wil het Oogcafé Venray e.o. in de weekenden bijeenkomsten verzorgen.

De eerste bijeenkomst is gepland op zaterdag 18 september. Het Oogcafé Venray e.o. is een contactgroep van de afdeling Limburg van de Oogvereniging. De oprichting wordt ondersteund door het GehandicaptenPlatform Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten