Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Dom Melskens

Prijswinnaars LegoMasters Venray

De tien prijswinnaars van LegoMasters Venray werden afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet. In totaal deden er 66 bouwers mee aan de wedstrijd van winkeliersvereniging Venray Centraal. Alle deelnemers werden door de horeca getrakteerd op een pannenkoek van De Perdstal.

De hoofdprijzen werden vrijdag uitgereikt door Dylan Haegens. Zeven winnaars zaten in de zaal en drie waren via een livestream verbonden. Eerst noemde de YouTube-ster de drie prijswinnaars die willekeurig uit de 750 stemformulieren waren getrokken. Steef Arts won het hoogste bedrag en kreeg een Legobon van honderd euro. Daarna weren de drie publieksprijzen uitgereikt. Joppe en Pim Beckers kwamen als winnaars uit de bus en ook zij kregen een bon van honderd euro.

De vakjury mocht daarna nog vier prijzen uitreiken. Joppe en Pim kregen niet alleen de meeste stemmen van het publiek, maar ook van de vakjury. Zij zijn dus de grote winnaars van LegoMasters Venrayse kermis.

Alle prijswinnaars gingen met een snoepzak, een zak legoblokjes en een Dopper-drinkfles met hun eigen naam naar huis.

Foto’s: Dom Melskens.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten