Logo peelenmaasvenray.nl
<p>V.l.n.r. Berry Geurts, Harmen Haanstra, Hans Peters en Sven Janssen.</p>

V.l.n.r. Berry Geurts, Harmen Haanstra, Hans Peters en Sven Janssen.

(Foto: persfoto)

Jarige Lions: knuffels voor kinderen Maasziekenhuis

De Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg bestaat 50 jaar. Lions zet zich in om anderen te helpen. Onder het mom van Wie jarig is trakteert zocht en vond de club vrij snel hiervoor twee goede doelen bij Maasziekenhuis Pantein. Honderd Lion-knuffels voor de afdeling Kind en een bijdrage van duizend euro in de kosten van een voorlichtingsfilm over dementie, die door de Vrienden van het Maasziekenhuis mogelijk wordt gemaakt.

De leeuwenknuffels werden namens de Lionsclub aangeboden door Hans Peters en voorzitter Sven Janssen van de Lions. Pedagogisch medewerker Berry Geurts en Kinderarts Harmen Haanstra namens de knuffels blij verrast en dankbaar in ontvangst.

Kinderoncologie Utrecht
Lions-voorzitter Sven Janssen: “Het mooie van deze knuffels is dat wij met de opbrengst financieel ook een landelijke actie van Lions Nederland steunen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Berry en Harmen: “Dat is extra mooi. Zo maken we dus niet alleen de kinderen in het Maasziekenhuis blij, maar bieden we gezamenlijk ook hulp aan dit landelijk centrum.”

Jong én oud
De productie van de film over dementie staat gepland na de coronaperiode. Hans Peters, tevens bestuurslid van de Vrienden van het Maasziekenhuis: “We doen hiermee een gift voor de alleroudsten én de allerjongsten in het ziekenhuis. Binnenkort overhandigen we een cheque voor een informatiefilm over dementie, maar nu waren eerst de kinderen aan de beurt.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten