Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Peter Arts

Goemans Uitvaartzorg blijft in vertrouwde handen

Het uitvaartcentrum van Yarden in Venray komt volledig in handen van Goemans Uitvaartzorg. Hierover heeft de uitvaartonderneming overeenstemming bereikt met coöperatie DELA. Om goedkeuring te krijgen van de Autoriteit Consument en Markt voor de overname van Yarden moet DELA zeven crematoria en twee uitvaartcentra afstoten; een daarvan is het uitvaartcentrum in Venray. Het beheer van dit uitvaartcentrum deelde Goemans Uitvaartzorg met Yarden..

Goemans Uitvaartzorg is in het zuiden van Nederland een bekende uitvaartondernemer met een drietal uitvaartcentra. Sandra Thoonen-Huberts, manager Goemans Uitvaartzorg: “Ik ben verheugd dat we deze stap kunnen zetten. De toekomst van het uitvaartcentrum en de medewerkers is hiermee veiliggesteld. In Venray blijven we in staat nabestaanden een persoonlijk afscheid te bieden dat voldoet aan alle eisen en wensen die in deze tijd aan een uitvaart worden gesteld.” 

Door de overname van Yarden is Limburg één van de gebieden waar na het verdwijnen van Yarden voor de consument te weinig te kiezen zou zijn. Behalve het uitvaartcentrum in Venlo, gaan ook de crematoria en uitvaartcentra in Heerlen en Venlo-Blerick over in andere handen. DELA is het verkooptraject hiervoor gestart. Wat betreft de andere DELA-locaties in Limburg verandert er niets. Ook het crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen in Venray blijft gewoon open.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten