Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De reactor is een van de grote publiektrekkers van de Venrayse kermis.</p>

De reactor is een van de grote publiektrekkers van de Venrayse kermis.

(Foto: Rikus ten Brücke)

Kermisweekend trekt 35.000 bezoekers

Zo’n 35.000 mensen hebben van vrijdag tot en met zondag het kermisterrein in Venray bezocht. Op het drukste moment was zo’n 80 tot 90 procent van het kermisterrein bezet. Dat meldt de gemeente Venray maandagmiddag.

“De kermis is tot nu toe goed verlopen, zowel op het kermisterrein bij de Wetteling als in het centrum in Venray. Er waren geen noemenswaardige incidenten”, laat een woordvoerder van de gemeente Venray weten. “Het was zaterdagavond druk in het centrum, maar wel beheersbaar. Ook de kermis werd zaterdagavond goed bezocht.”

Volgens de gemeente Venray is de sfeer op de kermis goed geweest, maar anders dan normaal. “Het is gezellig ,zowel in centrum als op de kermis. Ook zien we dat veel mensen naar de druktemeter op Venraybloeit.nl/kermis kijken.”


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten