Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Albert Hendriks

Afvalcontainer in brand

Overloon | De brandweer van Vierlingsbeek moest vrijdagnacht in actie komen om een in brand staande afvalcontainer op vakantiepark Landal De Vers in Overloon te blussen.

De brandweer kreeg de melding rond 0.30 uur binnen en was snel ter plaatse. De brand in de afvalcontainer ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer liet de container vollopen met water om zo de brand te blussen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten