Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay

Boxmeer wil ‘megakermis’ op industrieterrien

Het college van burgemeester en wethouders van Boxmeer heeft besloten om, onder voorwaarden, medewerking te verlenen aan het evenement Megakermis. Het evenement vindt volgens planning plaats van 10 tot en met 26 september 2021, op het industrieterrein Sterckwijck.

Een editie van het evenement werd onlangs ook georganiseerd in Arnhem. Het evenement omvat ongeveer zestig attracties, inclusief de kramen etc. De initiatiefnemers zijn met de gemeente in gesprek gegaan, omdat zij iets wilden organiseren ter vervanging van de kermissen die door de coronacrisis geen doorgang vonden. Wethouder Willy Hendriks-van Haren: “Omdat we het iedereen gunnen na een tijd van strenge maatregelen, zijn we bereid om mee te werken aan dit evenement.”

Vanzelfsprekend zijn de dan geldende coronamaatregelen onder meer bepalend of het evenement door kan gaan. Daarnaast stelt het college voorwaarden, waaronder de toegankelijkheid van het terrein. Omdat het evenement gepland staat op 10 september, vergt dat in korte tijd veel op het gebied van de vergunningaanvragen. De initiatiefnemers en de gemeente werken er hard aan om het evenement door te kunnen laten gaan. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten