Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: persfoto

Het 1 op 1 Dieet steunt voedselbank

Ingrid Smals is al ruim tien jaar de consulente van Het 1 op 1 Dieet in Venray. Daarbij begeleidt ze mensen naar een gezond gewicht. “Na het bereiken van het streefgewicht help in hen tevens om op gewicht te blijven met een gezonde leefstijl en voeding”, vertelt Smals. 

Drie weken geleden heeft Smals een actie opgezet om de Stichting Voedselbank Limburg-Noord in Venray te ondersteunen. “De hoeveelheid kilo’s die mijn cliënten zijn afgevallen heb ik omgezet in euro’s. Iedere kilo stond voor één euro. Daarnaast hebben mijn cliënten ook nog een bedrag gedoneerd. Het eindbedrag heb ik verdubbeld en zodoende kon ik uiteindelijk voor 350 euro boodschappen doen voor de voedselbank.”

De boodschappen werden woensdag aangeboden bij de voedselbank. “Daarnaast ben ik natuurlijk trots op mijn cliënten die samen 113 kilo zijn afgevallen.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten