Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Shovel vat vlam bij bedrijf in Ysselsteyn

Een shovel is zaterdagmiddag bij een agrarisch bedrijf aan de Timmermannsweg in Ysselsteyn volledig uitgebrand. De brandweer had het vuur snel onder controle. 

Een shovel die in een stal stond met varkens veroorzaakte hevige rookontwikkeling. Op dat moment was er geen brand te zien. Met hulp van de buren is de shovel naar buiten getrokken.

Toen was ook zichtbaar dat de shovel in brand stond. In de ruimte binnen was hevige rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand geblust en de ruimte en het dak gecontroleerd. De eigenaar is de stal meteen goed gaan ventileren voor de dieren. Een half uur na de melding kon om 14.00 uur het sein brandmeester gegeven worden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten