Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rob Beckers

Waterschap Limburg blijft dijken inspecteren

Nu het Maaswater steeds verder zakt blijft Waterschap Limburg de dijken en oevers de komende tijd inspecteren. Iedereen die een gevaarlijke situatie ziet bij dijken of bij het water kan dit via telefoonnummer 088-8890100 melden bij het waterschap.

Schade die door het hoogwater is ontstaan in de openbare ruimte kan hier worden gemeld bij de gemeente. Het Maaswater is inmiddels flink gezakt, maar de dijken zijn nog instabiel. ‘Daarom moeten we nog even wachten met het opruimen van de oevers. Meer informatie over het opruimen volgt later’, laat de gemeente Venray weten.

Zolang nog niet alle dijken zijn geïnspecteerd blijft de noodverordening in het gebied van kracht. De situatie is verder onder controle.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten