Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: CDA Venray

Anne Thielen lijsttrekker CDA Venray

Anne Thielen (29) is door de ledenvergadering van het CDA Venray op maandag gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

‘Met veel energie en plezier wil ik door voor Venray, haar dorpen en inwoners. Voor jullie wil ik van betekenis zijn en zet ik mij in voor een stabiele en respectvolle samenleving’, aldus Anne Thielen. De komende maanden wordt het nieuwe team voor Venray gepresenteerd dat samen de schouders onder een nieuwe periode gaat zetten. Daarnaast wordt gewerkt aan een verbindend verkiezingsprogramma waarmee het team zich inzet voor een fijne leef- en werkomgeving in Venray. Thielen is geen onbekende binnen en buiten de partij. Op 17-jarige leeftijd meldde zij zich aan bij de partij. Naast haar studies Bedrijfskunde en Bestuurskunde vervulde zij al verschillende functies, zoals commissie- en raadslid. Thielen was een van de oprichters van het CDJA Noord-Limburg. Tot eind juni 2021 was zij bijna vier jaar lang wethouder in de gemeente Venray. ‘Met Thielen hebben wij een perfecte lijsttrekker om met vertrouwen te bouwen aan een nieuw team van en voor Venray en ons verhaal op een frisse wijze over te brengen’, aldus bestuurslid Marc van der Steen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten