Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Verdachte neergeschoten bij incident op A73

Bij een incident op de A73 bij Horst zijn vannacht rond 03.45 uur schoten gelost. Dat meldt de politie. De verdachte en drie agenten zijn bij het incident gewond geraakt.

Twee agenten vervoerden een ‘verward persoon’ naar een zorginstelling in Roermond. De verdachte raakte buiten zinnen, viel de agenten aan en verwondde hen bij een worsteling in de auto. De agenten zeten hun voertuig stil op de vluchtstrook en daarna probeerde de verdachte te ontsnappen door de snelweg over te steken. Hij is tijdens deze vluchtpoging neergeschoten, raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij zijn aanhouding raakte een derde agent gewond. De agenten werden door ambulancepersoneel geholpen. De A73 was vanwege politieonderzoek enige tijd afgesloten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten