Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rob Beckers
video’s

Waarschuwing Waterschap: ‘Dijken mogelijk instabiel’

Waterschap Limburg waarschuwt en meldt dat het verboden is om over een onverharde dijk te lopen. De dijken zijn mogelijk verzadigd, instabiel en dus gevaarlijk. ‘Blijf weg van het water’, laat het waterschap weten.

Het is ontzettend druk met kijkers bij de Maas. Mensen worden weggestuurd. De dijken zijn niet veilig. De Parallelweg (Koninginnebrug) is dicht. Fietsers en voetgangers mogen niet de hoofdrijbaan op. ‘Die is niet toegankelijk voor langzaam verkeer. Denk aan uw veiligheid! U kunt een boete krijgen’, meldt de gemeente Venray.

Volgens de gemeente is de situatie onder controle, maar blijven ramptoeristen een probleem. ‘We sturen iedereen weg. Blijf weg, het is daar gevaarlijk.’

Op het YouTube-kanaal van Peel en Maas TV zijn tal van video’s te vinden van het hoogwater in de maas. Het kanaal is hier te bekijken. Hieronder vindt u al enkele tv-items.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten