Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rob Beckers

Minister bezoekt Ooijen-Wanssum

De minister Cora van Nieuwenhuizen van Intrastructuur en Waterstaat kwam een kijkje nemen bij Maaspark Ooijen-Wanssum om het effect te zien van deze gebiedsontwikkeling op de bescherming van onze regio. Hier is volgens Van Nieuwenhuizen de afgelopen jaren heel veel werk verzet, juist om het water ‘een weg te geven’. Ze bedankte iedereen voor de enorme inzet.


Verder zijn op enkele plekken in onze gemeente zijn pompen geplaatst en er is een kleine nooddijk gerealiseerd. Alle locaties zijn onder controle. Voor de buitendijkse locaties zijn zandzakken en bigbags ingezet om het water zoveel mogelijk buiten de deur te houden.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten